Als kind ontwikkelde ik reeds een grote voorliefde voor fotografie. Dankzij de aanschaf van een digitale spiegelreflexcamera ging er een compleet nieuwe wereld voor me open en al snel wilde ik zo veel mogelijk uit mijn beelden halen. Daarom volgde ik verschillende cursussen fotografie en beeldbewerking. Ondertussen is fotografie veel meer dan een hobby geworden. Het is mijn passie die me niet meer loslaat!  

 

"You do not take a photograph. You make it." Deze wijze woorden van de bekende Amerikaanse fotograaf Ansel Adams inspireren me nog dagelijks om een zo hoog mogelijke beeldkwaliteit na te streven. Bijgevolg besteed ik niet alleen extra aandacht aan het beeld met de camera in de hand (compositie, camera-instellingen, ...), maar ook tijdens de nabewerking ervan. Naast de basisbewerkingen van de RAW-bestanden (zoals ruisreductie, witbalanscorrectie, verscherping, ...), maak ik ook gebruik van complexere technieken (zoals blending) voor de nabewerking van mijn landschapsfoto's.  

 

Dankzij Spotting Bruges kan ik mijn passie voor fotografie en voor mijn stad delen met jou. Wil je Brugge graag ontdekken met mij? Dan nodig ik je uit om de verschillende thematische fototours te bekijken en me te contacteren via het contactformulier. Tot binnenkort!